Το τελευταίο αντίο στο διακεκριμένο πατριώτη μας ποινικολόγο Αλέξανδρο Κατσαντώνη

Το τελευταίο αντίο στο διακεκριμένο πατριώτη μας  ποινικολόγο Αλέξανδρο Κατσαντώνη είπαν την Τρίτη συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία προκειμένου να αποτεφρωθεί, αφού η επιθυμία του ποινικολόγου ήταν οι στάχτες του να διασκορπιστούν στo χωριό μας - την ιδιαίτερη πατρίδα του
Στεφάνια απέστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών,  ενώ στην κηδεία βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο κ. Προκοπης Παυλόπουλος και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ.Γιώργος Καρατζαφέρης.

Θλίψη για την απώλεια του Αλέξανδρου Κατσαντώνη

Σε ηλικία 86 ετών πέθανε χθες ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Κατσαντώνης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα στην Εντατική Μονάδα του Ιπποκράτειου.
Ο Αλέξανδρος Κατσαντώνης είχε διατελέσει καθηγητής Ποινικού Δικαίου, ενώ τα τελευταία 30 χρόνια συμμετείχε άλλοτε από τα έδρανα της υπεράσπισης και άλλοτε της πολιτικής αγωγής στις σημαντικότερες δίκες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.
Στο Ειδικό Δικαστήριο υπερασπίστηκε τον πρώην υπουργό Γιώργο Πέτσο, αργότερα υπερασπίστηκε τον μουσικοσυνθέτη Ακη Πάνου, την Κάτια Γιαννακοπούλου η οποία είχε δολοφονήσει τον αρχιμανδρίτη Ανθιμο Ελευθεριάδη έξω από το σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, ανέλαβε την υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής στις υποθέσεις του επιχειρηματία Ιωσήφ Βαγιωνή, στην υπόθεση της 17 Νοέμβρη (σ.σ. εκπροσωπούσε τον πρώην υπουργό Ι. Παλαιοκρασσά), ενώ ήταν παρών και στην αρχή της δίκης στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αμφισσας για λογαριασμό της μητέρας του δολοφονημένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Αεροπορικά πλάνα του χωριού-ΦΩΤΟΝΙΟ